Lid worden van SVO Korfbal
 
 
 
 
 
 
 • Nieuwe jeugtrainer gezocht voor de A-junioren van dameskorfbalvereniniging SVO in Ooij.

  Ben jij een enthousiaste korfbaltrainer, die samen met onze A-junioren aan een mooie toekomst wil bouwen?

  Dan zoeken we jou! Meer informatie.

 • De nieuwste nieuwsbrief staat online

  Zie media/nieuwsbrieven

 • Gemengd korfbaltoernooi 11 juni 2017 bij SVO

  Geef je op voor 28 mei bij: Christine Winkels: 0620592303 christine_x@live.nl

  Of bij Kyon Nissen 0623213814 kyonnissen@hotmail.com

 • Uitnodiging slotactiviteit

  Alle jeugdleden, leiding en bestuur nodigen wij van harte uit voor de slotactiviteit van het korfbalseizoen 2014-2015.

  En wel op zondag 31 mei 2015 van 11:00 tot 14:00 uit bij Ooijs Moois Familie Arnts (Leuthsestraat 3).

  Aanmelden
  Uiterlijk 15 mei a.s. samen met je team en trainer bij de activiteitencommissie via: g.wulterkens2@chello.nl

  Denk erom: trek kleding aan die vies mag worden.

  Bekijk de uitnodiging

 • Pubquiz 10 april

  Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseren SVO Korfbal en SVO Voetbal ook dit seizoen weer een gezellige pubquiz!En wel op vrijdag 10 april vanaf 20.00 in ons clubhuis.Een pubquiz is een uit Engeland overgewaaid fenomeen waarbij teams het tegen elkaar opnemen op het gebied van algemene kennis. Kortom plezier voor jong en oud, dus vorm een team van 3-5 personen en doe mee!!

  Opgeven kan via voetbalsvo68@gmail.com, of via de lijst achter de bar in het clubhuis.

  Bekijk hier de flyer

 • Bowlingavond

  Op 22 januari heeft de activiteitencommissie een bowlingavond georganiseerd voor alle jeugdleden.

  Het was een hele organisatie om met zoveel leden op pad te gaan maar dankzij de hulp van vele ouders is het weer gelukt.

  Het was lang geleden dat we een activiteit konden doen die voor elke leeftijd leuk was.

  Het was een gezellig avond.

  Bekijk hier de foto's

 • Kangoeroe Klub 2015

  Ben jij tussen de 3 en 6 jaar en vind je het leuk om (bal) spelletjes te doen? Meld je dan nu aan voor de Kangoeroe Klup! 

  Wat is de Kangoeroe Klup?

  De Kangoeroe Klup is een sport- en spelaanbod dat SVO korfbal aanbiedt aan kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Wij, Kyon Nissen en Christine Winkels, verzorgen leuke, verantwoorde en gevarieerde spelvormen met gebruikmaking van verschillende materialen. De Kangoeroe Klup is niet uitsluitend gericht op het aanleren van korfbaltechnieken. Uiteraard hebben veel spelvormen wel een knipoog naar het korfbal.

  De Kangaroe Klup vindt plaats om de week op zaterdag van 10:30 – 11:30. U kunt zich opgeven voor 5 lessen op de onderstaande data voor een totaal bedrag van 15,-

  Zaterdag 28 maart 2015 

  Zaterdag 11 april 2015 

  Zaterdag 25 april 2015 

  Zaterdag 9 mei 2015 

  Zaterdag 23 mei 2015 

  Lijkt het je leuk om bij ons spelletjes te komen doen? Bel of e-mail dan naar onderstaand nummer of adres. 

  06 - 20 59 23 03 / christine_x@live.nl 

  Bekijk hier de flyer

 • Sint middag F en E2

  Op 26 november werd er door de activiteitencommissie een sinterklaas middag georganiseerd voor de 2 jongste teams. Tijdens de ' Ik hou van Sint quiz' werden er spellen gedaan zoals uitbeelden, pictionary, liedjes raden en pepernoot fluiten. De gezellige middag eindigde met een telefoontje van de Sint. Hij vertelde dat hij de cadeautjes in het clubhuis had verstopt........

  Bekijk hier de foto's

 • Zumba

  De activiteitencommissie heeft op 11 november een Zumba workshop georganiseerd voor de teams E1, D1, C2 en C1, B1 en A1.

  Dansschool D&D was verantwoordelijk voor de uitvoering.

  De instructeur heeft de dames en Pim flink laten zweten.

  Na afloop kon iedereen nog even bijkomen aan de bar.

  Het was een sportieve en gezellige avond.

  Bekijk hier de foto's

 • Kangoeroe Klub

  Ben jij tussen de 3 en 6 jaar en vind je het leuk om (bal) spelletjes te doen? Meld je dan nu aan voor de Kangoeroe Klup! 

  Wat is de Kangoeroe Klup?

  De Kangoeroe Klup is een sport- en spelaanbod dat SVO korfbal aanbiedt aan kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Wij, Kyon Nissen en Christine Winkels, verzorgen leuke, verantwoorde en gevarieerde spelvormen met gebruikmaking van verschillende materialen. De Kangoeroe Klup is niet uitsluitend gericht op het aanleren van korfbaltechnieken. Uiteraard hebben veel spelvormen wel een knipoog naar het korfbal.

  De Kangaroe Klup vindt plaats om de week op zaterdag van 10:30 – 11:30. U kunt zich opgeven voor 5 lessen op de onderstaande data voor een totaal bedrag van 15,-

  Zaterdag 6 september 2014

  Zaterdag 20 september 2014

  Zaterdag 4 oktober 2014

  Zaterdag 18 oktober 2014

  Zaterdag 1 november 2014

  Lijkt het je leuk om bij ons spelletjes te komen doen? Bel of e-mail dan naar onderstaand nummer of adres. 

  06 - 20 59 23 03 / christine_x@live.nl 

  Bekijk hier de flyer

 • D1 kampioen voorjaar 2014

  Na een moeilijke eerste helft van de buitencompetitie en een zware binnencompetitie was alle hoop gericht op de tweede helft van dit seizoen. Wat zou het leuk zijn als we het een keertje iets makkelijker kregen… Het was een kleine competitie met maar 3 andere tegenstanders, wat inhield dat we iedere groep 2x tegenkwamen. En al heel gauw werd duidelijk dat we echt beter waren als die anderen, met uitslagen met grote verschillen (50 voor- en slechts 2 tegendoelpunten) en kwam het kampioenschap steeds dichterbij. En daar was dan ineens die beslissingswedstrijd met heel veel publiek, spandoeken, bloemen, slingers, chips, snoep en die beloofde rondrit op de platte kar door het dorp. Wat een belevenis!

  Misschien had de positieve teamgeest en de spirit om te willen winnen wel te maken met de geheel nieuwe outfit die de meiden vanaf de buitencompetitie mochten dragen. Computerbedrijf Acer heeft zowel shirts, rokjes en sokken volledig gesponsord, dankzij de inzet van Simone de Winkel. Het is een prachtig geheel geworden waar we hopelijk nog een aantal seizoenen plezier van zullen hebben (als de meiden niet te hard groeien...). We kijken terug op een prima seizoen met meiden die heel hard gewerkt hebben, trouw op de trainingen verschijnen en voor elkaar willen werken. Complimenten aan  jullie: Anne, Anouk, Britt, Imke, Iris, Kyra, Marah, Milou, Sam, Sanyu en Suus. Wij (jullie trainsters Wendy, Jolanda en Monique) zijn trots op jullie en op wat we samen bereikt hebben en vol vertrouwen gaan we op weg naar een nieuw seizoen waar we C2 gaan worden. Maar eerst genieten van een welverdiende vakantie en we zien elkaar in het nieuwe seizoen weer!

 • Kampioenen

  Een aantal teams zijn kampioen geworden dit jaar. Gefeliciteerd namens SVO Korfbal.

  Bekijk hier de foto's

 • Gevonden voorwerpen

  De volgende voorwerpen zijn in en rond het clubhuis van SVO blijven liggen. Zit er iets bij wat van jou is? Neem dan even contact op met Monique, moniqueleensen@hotmail.com.

   

  Grijs trainingsjack – Adidas, maat 164

  Zwart trainingsjack – Le coq sportif, maat 152

  Wit trainingsjack – Esprit, maat xxs (116/122)

  Grijze muts

  Grijze sjaal

  Bruine leren handtas

 • Vette actie!

  SVO korbal zamelt frituurvet in.

  Hebben jullie de gele container al bij ons clubhuis zien staan? Daarmee zamelen we gebruikt frituurvet of bakolie in. Hiermee slaan we twee vliegen in 1 klap: we dragen bij aan een beter milieu, én het levert geld op! Gebruikt frituurvet kan namelijk door Rotie gerecycled worden tot biobrandstof, wat een gunstige uitwerking op het milieu heeft. Bovendien verdient Stichting de Kempkes per volle container € 32,- wat al snel op kan lopen tot honderden euro’s per jaar! Dit wordt over beide gebruikers, SVO voetbal en SVO korfbal, verdeeld.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Inleveren kan door het afgekoelde gebruikte frituurvet in de originele verpakking, of in een andere afsluitbare plastic fles, terug te gieten en in de gele container te deponeren.
  Iedereen, dus niet alleen leden maar ook familie, vrienden en buurtbewoners kunnen het gebruikte frituurvet in de containers inzamelen.

  Kijk voor meer informatie op www.frituurvetrecyclehet.nl/ of lees het volgende document

 • Jubilaris Monique

  Hoera we hebben een jubilaris in ons midden. Monique is 25 jaar bij onze korbalclub, dit is een hele lange tijd. Monique begon als meisje van 6-7 jaar bij het mono korfbal.

  Mono korfbal was een vereenvoudigde vorm van korfbal. Door het ontbreken van de middenlijn was er veel gelegenheid tot bewegen en er hoefde niet al teveel rekening gehouden worden met de belijning. Zo leerde Monique het korfbalbalspelletje. Daarna werd Monique pupil, aspirant en kwam ze bij de A junioren.

  Daar leerde ze korfbal spelen op een volwassen manier. Monique speelde een hele tijd in het 2 team, later in het 1 team. Zij heeft zelfs nog samen met een teamgenoot getraind in de selectie, al was dit helaas eenmalig, maar toch!

  Monique wordt niet alleen in het zonnetje gezet omdat zij al 25 jaar als spelend lid heeft ingezet, maar ook omdat zij op allerlei andere vlakken zich in zet voor onze club. Op bestuurlijk vlak heeft zij de taak op zich genomen, penningmeesterschap. Daarnaast bezoek zij regelmatig thema avonden. Samen met een teamgenoot zijn zij gestart met de cursus, "Besturen met een Visie" Besturen met een visie is richting geven waarin je durf besluiten te nemen, je zet een koers uit. Wat verwacht je van bestuurders, vrijwilligers en leden. Wat is er voor nodig om dit doel te bereiken. Brainstormen over de stip op de horizon.

  Zo is Monique ook bezig met de omgangvormen in de sport. Wat zijn omgangvormen? wat maakt een vereniging zo leuk? Hoe creëer je dat? Zelfs op psychologisch vlak is zij bezig naar de werking van gedragingen en de uitwerking daarvan. Monique heeft de opleiding gedaan voor jeugdscheidsrechter. Dit diploma heeft zij gehaald en fluit regelmatig wedstrijden.
  Daarnaast organiseert zij ieder jaar een gemengd korbaldag. Deze dag is zeer succes vol en geslaagd evenement. Zo kunnen nog wel even doorgaan.

  Monique is een voorbeeld als speelster, maar ook als bestuurslid voor onze club. Je hoort haar  nooit mopperen of je  betrapt haar op ongewenst gedrag op het veld. Waarde en normen zijn voor haar vanzelfsprekend. Wij als bestuur zijn trots en dankbaar op haar.  Wij  en alle leden willen haar hartelijk feliciteren met dit jubileum maar vooral heel hartelijk bedanken voor haar inzet binnen onze vereniging. Wij hopen dat zij nog vele jaren bij onze club zal blijven.
   
  Bestuur en leden S.V.O.Korfbal

  Bekijk hier de foto's

 • Meedenkers gezocht!

  SVO korfbal neemt deel aan de cursus 'Omgangsvormen in de sport'.

  Een onderdeel van deze cursus is een verenigingavond, gepland op a.s. maandag 4 november van 19.00-22.00 in ons clubhuis.

  Op deze avond zullen we met elkaar discussieren over hoe we binnen SVO korfbal met elkaar om willen gaan.

  Graag willen we van zoveel mogelijk kanten horen wat men belangrijk vindt en daarom nodigen we alle leden van harte uit om aan deze avond deel te nemen.

  Klik hier voor meer informatie

   

  Hopelijk tot 4 november!

 • Foto's Zumba en vossenjacht

  Bekijk de foto's van de Zumba avond en de vossenjacht. De fotoalbums zijn te vinden onder Media of ga direct naar de albums:
  Vossenjacht
  Zumba

 • Nieuwe schoenen nodig?

  Speciale aanbieding voor SVO leden bij Z-sports in Groesbeek
  Asics Korfbalschoen Gel Provost mid, van € 114,95 voor € 97,50

  Z-sports
  Kloosterstraat 3a
  6562 AT Groesbeek

 • Lid worden?

  Wil je lid worden van SVO Korfbal? Dat kan! Klik hier voor meer informatie over het aanmelden.

 • Grote clubaktie

  Op dinsdag 11 december werden bij Opel dealer Bulters in Nijmegen de cheque’s uitgereikt aan de deelnemende verenigingen van de Grote clubaktie
  regio Nijmegen en omgeving. SVO mocht daar een cheque ontvangen groot € 960,00 en namens SVO waren daar aanwezig Mieke Vink, Desiree Vink en Rein van Vucht.
  Het bestuur van SVO bedankt alle leden voor hun inzet bij de verkoop van de loten en het behaalde bedrag, dat goed van pas komt voor onze verenigingskas.

 • Kerstgroet SVO Korfbal

  SVO korfbal wil graag al haar vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Jullie zijn onmisbaar voor onze vereniging! We hopen dan ook komend jaar weer op jullie te kunnen rekenen.


  Ook grote dank aan onze sponsors Aannemersbedrijf Vermeulen BV, Autobedrijf Wijlhuizen, Café-Restaurant ‘De Vink’, Frank BV, KIP Elektro, Lukkassen Producties BV, Nico de Witt Plusmarkt, Signworkers, Verriet Dienstverlening, Welland BV, Autoschadebedrijf Nielen, Yourskin Schoonheidssalon, Haarstudio Sandra, Bakker Bart, Total service station ’t Meertje, Jolanda Vleugel, HSF Logistics Nijmegen BV, Slijterij Hoogma en Betuwe Express voor hun steun!


  Het zou leuk zijn om samen te proosten op het nieuwe jaar op 1 januari tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie in het clubhuis van SVO!
  Wij bieden alle aanwezigen die middag de gelegenheid om op een geweldige manier op de foto te gaan! De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan onze vereniging.


  We wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig en sportief 2013 toe!


  Bestuur SVO Korfbal

 • De uitslag van de grote clubactie

  Trekkingsuitslag grote clubactie bekend!
  Afgelopen 29 november heeft de trekking van de Grote Clubactie plaatsgevonden.
  Bent u in de prijzen gevallen? Bekijk hier de uitslag, of ga naar www.groteclubactie.nl.
  Wij bedanken alle lotenkopers hartelijk voor hun steun!!

 • De F en E bij de Sint

  De F en E bij de Sint. Hieronder wat foto's hiervan.

   

  De F en E bij de Sint De F en E bij de Sint De F en E bij de Sint De F en E bij de Sint

 • Ballenbingo van 16 november

  Afgelopen vrijdag 16 november was het zover, de ballenbingo van SVO korfbal. Blij verrast door de grote opkomst, van ervaren bingospeelster tot jeugdlid. Het was een gezellige avond waarbij veel mensen met een leuke prijs huiswaarts gingen. Rest ons nog alle bedrijven en winkels heel hartelijk te danken voor alle mooie prijzen die zij ter beschikking hebben gesteld. De opbrengst van de bingo komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling van SVO korfbal.

 • F1 Kampioen

  F1 is kampioen geworden. Hieronder een aantal foto's van het kampioenschap.

   

  Kampioenschap F1Kampioenschap F1Kampioenschap F1

 • Ballenbingo

  Vrijdag 16 november ballenbingo in de kantine van sportcomplex De Kempkes.

  SVO korfbal heeft nieuwe ballen nodig. De opbrengst van deze bingo wordt volledig gebruikt voor de aanschaf van nieuwe ballen.

  U komt toch ook? Aanvang 20.00 uur.

  Meer informatie

 • Met SVO naar N.E.C!

  Het is weer zover, ook dit jaar kunnen alle leden van SVO korfbal naar N.E.C! Voor de prijs van slechts €10,- per kaart ben jij erbij. Je vriendjes, vriendinnetjes, opa, oma of buren mogen uiteraard ook mee, ook zij betalen €10,-. Je kunt natuurlijk ook met je hele team naar N.E.C. afreizen.

  Onder de leden van SVO korfbal zullen plaatsen worden verloot voor de erehaag op het veld. Je staat dan stoer op het veld met een N.E.C. vlag! Wil je kaartjes bestellen stuur dan een mail naar ticketing@nec-nijmegen.nl je zult een bevestiging terugkrijgen met alle info over waar en wanneer je de kaartjes kunt afhalen.

  Het gaat hierbij om de wedstrijd N.E.C. - FC Utrecht van zaterdag 24 november, aanvang 18.45 uur.

  We hopen ook dit jaar met veel SVO leden naar N.E.C. af te reizen!

 • Competitieschema!

  Een bericht voor alle leidsters en trainers. Het programma wat we via de mail hebben gekregen kan afwijken met het programma van de KNKV zoals hier op de site staat vermeld. De tijden zoals hier op de site staan vermeld dienen aangehouden te worden. Alleen van de B1 en D2 zijn de tijden voor de thuiswedstrijden gewijzigd maar nog niet aangepast door de KNKV. Dit zijn de volgende wedstrijden:
  SVO B1 - De Horst B1 15-9-2012, 10.00 uur
  SVO D2 - NAS D1        15-9-2012, 11.30 uur

  SVO B1 - DIOSA B1     6-10-2012, 10.00 uur
  SVO D2 - Heumen D1   6-10-2012, 11.30 uur
  Bovenstaand zijn de juiste tijden.

 • De E1 wint ook een beker!

  De E1 heeft bij het korfbaltoernooi bij Be Quick in Nuland ook de 1e plaats gehaald! In spannende wedstrijden werd de uiteindelijke 1e plaats behaald!

  Dames wij zijn erg trots!!!

  Jeugdcommissie

 • Korting op Asics korfbalschoenen

  Korting op Asics korfbalschoenen voor SVO leden bij Zonnenberg Sport Groesbeek

  Zonnenberg Sport in Groesbeek is een van de weinige sportzaken in onze omgeving die de ‘echte’ korfbalschoenen van Asics verkoopt. Om alle korfbalverenigingen hierin te voorzien, werken zij met een voorinschrijving voor deze verenigingen voor de start van een nieuw seizoen. Daardoor kunnen ze bij Asics scherp inkopen en schoenen tegen een gereduceerde prijs aanbieden. Dit scheelt al snel 20 euro per paar!!

  Leden van SVO Korfbal kunnen nu ook van deze service gebruik maken!
  Voor de kunstgrasschoenen hebben we deze voorinschrijving helaas gemist, maar er zijn nog een aantal maten Asics korfbalschoenen (vanaf maat 37) verkrijgbaar voor € 99,95 (i.p.v. € 114,95). Zie ook www.zsports.nl

  Wanneer er weer een voorinschrijving komt voor zaalschoenen voor het binnen seizoen en kunstgrasschoenen in het voorjaar zullen we wél deelnemen aan de voorinschrijving.
  Houd hiervoor onze site in de gaten!

 • Verslag Be Quick toernooi

  Afgelopen zaterdag was het zover, met 7 jeugdteams naar Be Quick voor een toernooi! Om 8.30 uur vertrokken de eerste teams vanaf het Reinier van Ooijplein richting Nuland. De sfeer zat er al goed in!

  Gelukkig had Nicole voor een grote tent gezorgd en Desiree voor een hele goede bus waarmee alles vervoerd kon worden!! Aangekomen in Nuland hebben we eerst een SVO plek gemaakt en de tent met z’n allen opgezet, jee wat was de tent mooi en groot. Uiteindelijk hebben we 1 grote regenbui gehad dus de tent is heel goed van pas gekomen!

  Vanaf half 10 begonnen de wedstrijden. Ieder team was erg gemotiveerd dat konden we ook zien aan de verschillende goede resultaten. De A1 heeft uiteindelijk alle wedstrijden gewonnen en zijn 1e geworden in hun poule. De andere teams hebben het allemaal redelijk tot goed gedaan, er zijn wedstrijden gewonnen, verloren en gelijk gespeeld (goh). Na de laatste wedstrijd hebben we de grote tent weer ingepakt en zijn we met ‘hele grote’ bekers weer afgereisd naar de Ooij.

  Bij deze willen wij alle trainers, leiders, rijders, speelster, scheidsrechters en de activiteitencommissie bedanken voor deze dag! Op naar volgend jaar, gaan zeker weer een toernooi bezoeken.

  Jeugdcommissie