Lidmaatschap

Wil je lid worden van SVO Korfbal? Dat kan! Daarvoor kun je contact opnemen met Sam de Winkel. Zij zal jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk op het veld staat.

Sam de Winkel
T: 06 10308544
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Je kunt dan 5 keer kosteloos meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Daarna meld je je officieel aan bij SVO. Hiervoor lever je een ingevuld en ondertekend aanmeldformulier bij de ledenadministratie via:

Nicole Budding
Van de Venstraat 1
6576 DL Ooij

Het aanmeldformulier kun je hieronder downloaden. Als het formulier is ontvangen en verwerkt, ben je officieel lid en mag je ook wedstrijden gaan spelen.

Aanmeldformulier 2023 - Jeugdleden

Aanmeldformulier 2023 - Senioren


Tot ziens bij SVO Korfbal!

 

Voorwaarden Ledenadministratie

Nieuwe leden

Elk nieuw potentieel jeugdlid mag 5x gratis meetrainen om te bekijken of korfbal iets voor haar is. Daarna, als ze lid is geworden zal het nieuwe jeugdlid eerst blijven meetrainen tot aan de volgende competitie (er zijn er 3 in elk seizoen) tot die tijd zullen er vaak nog geen speelminuten in een wedstrijd zijn. Dit is niet zonder reden, een nieuw lid heeft tijd nodig om zich het korfbalspel en regels eigen te maken.

Ledenmutaties

Alle mutaties (aanmeldingen, afmeldingen, verhuizingen, wijziging emailadres) dienen te worden gemeld bij de ledenadministratie via Nicole Budding, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afmelden lidmaatschap

Een seizoen loopt van 1 juli tot 30 juni. Het lidmaatschap bij SVO korfbal geldt altijd voor het gehele seizoen.
Het afmelden van leden gebeurt schriftelijk bij de ledenadministratie.

Om het voor leden en onze administratie makkelijker te maken, worden onze leden in het voorjaar gevraagd of men komend seizoen lid wil blijven hiervoor wordt een formulier ingevuld. Deze informatie wordt aan de KNKV doorgegeven, en de JTC van SVO gaat zich buigen over de indeling van het aankomende seizoen.
Ook wanneer je hierbij aangeeft na het seizoen te willen stoppen, dien je jezelf bij de ledenadminstratie af te melden!

Belangrijk is dat afmelding vóór 30 juni plaatsvindt. Op dat moment vindt namelijk de definitieve samenstelling van de teams voor het volgend seizoen en opgave bij het KNKV plaats. Bij opzegging ná deze datum eindigt het lidmaatschap bij het einde van het volgend seizoen. Dit heeft te maken met de bijdrage die SVO moet afdragen aan de KNKV per spelend lid. 

Korfbal is een teamsport. Het is daarom niet de bedoeling dat een speelster voortijdig, dus tijdens de competitie stopt. Dit kan namelijk betekenen dat een team niet genoeg speelsters heeft om wedstrijden te spelen en / of de competitie moet beëindigen. Ook voor opzegging gedurende het seizoen geldt dat de contributie tot het einde van dat seizoen doorbetaald wordt.

Contributie

Voor je lidmaatschap bij SVO korfbal betaal je jaarlijkse contributie. Dit bedrag is afhankelijk van je leeftijd en het soort korfbal dat je speelt, en is per 1 januari 2023 als volgt vastgesteld:

Soort lid Contributie
Spelend lid t/m 11 jaar € 30,25 per kwartaal
Spelend lid 12 t/m 16 jaar € 33,50 per kwartaal
Spelend lid vanaf 17 jaar € 42,50per kwartaal
Kangoeroeclub € 10 per trainingsperiode op het veld
Bijdrage ouderparticipatie € 7,50 per kwartaal
Stil lid € 26 per jaar


Als peildatum voor de leeftijd voor het contributiebedrag hanteren we 1 januari, dezelfde datum als de korfbalbond gebruikt voor het indelen in teams.

De contributie wordt per machtiging aan de vereniging voldaan. Nieuwe leden ontvangen bij hun inschrijvingsformulier automatisch een machtiging. Indien geen machtiging afgegeven kan worden dien je de penningmeester hierover te informeren. De contributie wordt per kwartaal afgeschreven middels een automatische incasso. 

Regeling Sichting leergeld

Mensen met een laag inkomen en weinig vermogen kunnen een aanvraag doen bij Stichting Leergeld de Stuwwal. Deze Stichting kan je (een deel van) de kosten voor het lidmaatschap van SVO korfbal betalen, zodat iedereen met een laag inkomen ook kan korfballen. Kijk voor meer informatie over de voorwaarden en hoe het werkt op Stichting Leergeld de Stuwwal.

Je doet eerst een aanvraag bij de Stichting Leergeld. Als je in aanmerking komt, moet SVO korfbal een factuur indienen bij Stichting Leergeld. Hiervoor kun je contact opnemen met Monique Koks. Zij maakt een factuur voor de contributie en dient die dan in. Ook bij vraegn kun je met Monique contact opnemen. 

SVO Korfbal Ooij

Rietlanden 3
6576 EA Ooij
T: 024 663 15 64
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier SVO

 

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Sporthallen

Millingen "De Duffelt"
Gengske 10
6566 WB Millingen

Groesbeek "Heuvelland"
Ambachtsweg 8
6562 AV Groesbeek

© 2019 | SVO Korfbal Ooij