Lidmaatschap

Wil je lid worden van SVO Korfbal? Dat kan! Daarvoor kun je contact opnemen met Ragni Dabrowski. Zij zal jouw verder helpen zodat je zo snel mogelijk op het veld staat.

Ragni Dabrowski

Je kunt dan 5 keer kosteloos meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Daarna meld je je officieel aan bij SVO. Hiervoor lever je een ingevuld en ondertekend aanmeldformulier bij de ledenadministratie:

Jessica Koks
Prins Mauritsstraat 33
6576 AB Ooij

Het aanmeldformulier kun je hier downloaden. Als het formulier is ontvangen en verwerkt, ben je officieel lid en mag je ook wedstrijden gaan spelen.

Tot ziens bij SVO Korfbal!

Aanmeldformulier

Voorwaarden Ledenadministratie

Nieuwe leden

Voor elk nieuw jeugdlid dat zich aanmeldt is de regel dat ze 5x gratis mee kan trainen om te bekijken of korfbal iets voor haar is. Daarna, als ze lid is geworden zal het nieuwe jeugdlid eerst blijven meetrainen tot aan de volgende competitie (er zijn er 3 in elk seizoen) tot die tijd zullen er vaak nog geen speelminuten in een wedstrijd zijn. Dit is niet zonder reden, een nieuw lid heeft tijd nodig om zich het korfbalspel en regels eigen te maken.

Ledenmutaties

Alle mutaties (aanmeldingen, afmeldingen, verhuizingen, naamswijziging) dienen te worden gemeld bij de ledenadministratie via Jessica Koks-Lamers.

Afmelden lidmaatschap

Een seizoen loopt van 1 juli tot 30 juni. Het afmelden van leden gebeurt schriftelijk bij de ledenadministratie.

Om het voor leden en onze administratie makkelijker te maken, worden onze leden in het voorjaar gevraagd of men komend seizoen lid wil blijven hiervoor wordt een formulier ingevuld. Deze informatie wordt aan de KNKV doorgegeven, en de JTC van SVO gaat zich buigen over de indeling van het aankomende seizoen.

Belangrijk is dat afmelding vóór 30 april plaatsvindt. Op dat moment vindt namelijk de samenstelling van de teams voor het volgend seizoen plaats. Het lidmaatschap eindigt dan aan het eind van het lopende seizoen. Bij opzegging ná deze datum eindigt het lidmaatschap bij het einde van het volgend seizoen. Dit heeft te maken met de bijdrage die SVO moet afdragen aan de KNKV per spelend lid.
Korfbal is een teamsport. Het is daarom niet de bedoeling dat een speelster voortijdig, dus tijdens de competitie stopt. Dit kan namelijk betekenen dat een team niet genoeg speelsters heeft om wedstrijden te spelen en / of de competitie moet beëindigen. Ook voor opzegging gedurende het seizoen geldt dat de contributie tot het einde van dat seizoen doorbetaald wordt.

Contributie

Voor je lidmaatschap bij SVO korfbal betaal je jaarlijkse contributie. Dit bedrag is afhankelijk van je leeftijd en het soort korfbal dat je speelt, en is vanaf 1 januari 2019 als volgt vastgesteld:

Soort lid Contributie
Spelend lid t/m 11 jaar € 30,25 per kwartaal
Spelend lid 12 t/m 16 jaar € 33,50 per kwartaal
Spelend lid vanaf 17 jaar € 42,50per kwartaal
Kangoeroeclub € 10 per trainingsperiode op het veld
Bijdrage ouderparticipatie € 7,50 per kwartaal
Stil lid € 26 per jaar

Als peildatum voor de leeftijd voor het contributiebedrag hanteren we 1 januari, dezelfde datum als de korfbalbond gebruikt voor het indelen in teams.

De contributie wordt per machtiging aan de vereniging voldaan. Nieuwe leden ontvangen bij hun inschrijvingsformulier automatisch een machtiging. Indien geen machtiging afgegeven kan worden dien je de penningmeester hierover te informeren. De contributie wordt per kwartaal afgeschreven middels een automatische incasso. De richtdata hiervoor zijn rond 10 september, 10 december, 10 maart en 10 juni.

Doe Mee!-regeling gemeente Berg en Dal

Mensen met een laag inkomen en weinig vermogen kunnen gebruik maken van de Doe Mee!-regeling van de gemeente Berg en Dal. Met deze regeling betaalt de gemeente Berg en Dal (een deel van) de kosten voor het lidmaatschap van SVO korfbal zodat iedereen met een laag inkomen ook kan korfballen.

Als je hiervoor in aanmerking komt, kun je contact opnemen met Monique Koks om een factuur van de contributie op te vragen die je dan bij de gemeente kan indienen. Kijk voor meer informatie over de voorwaarden en hoe het werkt op www.bergendal.nl of neem contact op met Monique Koks.