We gaan weer trainen!

Vanaf 5 mei zijn er weer trainingen voor jeugd t/m 18 jaar

Bestel je #Stayfit shirt!

Steun SVO korfbal met dit vette sportshirt!

Corona Update 25 maart

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen heeft het KNKV de veldcompetitie afgelast.

Blijf in beweging - korfbalchallenges

Blijf deze tijd lekker in beweging - volg onze challenges op facebook! Lees hier de spelregels om mee te doen:

Reünie SVO Korfbal

Tijdens ons 60-jarig jubileumweekend houden we een feestelijke reünie

Petra Schoofs is nieuwe trainer

Met veel trots delen we mee dat vanaf het nieuwe seizoen Petra Schoofs de functie van hoofdtrainer bij SVO gaat bekleden.

Trainer Rinus Ugen stopt

Rinus Ugen heeft het bestuur van SVO korfbal laten weten zijn activiteiten als trainer/coach vanwege de lange reisafstand te willen stoppen.

SVO zoekt midweek speelsters!

Zin om midweek competitie te spelen? Dan zoeken we jou voor ons nieuwe midweek team in seizoen 2020!

SVO korfbal volop in het nieuws!

De afgelopen week was er in regionale kranten veel te lezen over onze mooie club.

SVO 1 tegen Korfrakkers 1 in de beker

Gisteren heeft SVO 1 de eerste bekerronde gewonnen! Met 13-4 waren zij veel sterker dan Noviomagum.
De tweede speelronde is inmiddels bekend en SVO treedt a.s. donderdag aan tegen de Nederlandse top: Korfrakkers 1!!! Onze toppers kunnen alle steun goed gebruiken, dus kom de meiden aanmoedigen op 19 september om 20.00 uur op onze Kempkes!

Vrijwilligers- en sponsordag

Zet deze datum vast in je agenda en kom naar deze gezellige dag op de Kempkes. 29 september is vrijwilligers- en sponsordag SVO Korfbal en SVO Voetbal. Vrijwilligers en sponsors ontvangen nog een uitnodiging.

1 september: Kick Off

1 september is Kick Off-dag! We trappen samen het seizoen af met een ontbijt, allerlei activiteiten en wedstrijden.

Nieuwe hoofdtrainer & coach

Met ingang van het huidige seizoen 2019-2020 is Rinus Ugen aangesteld als hoofdtrainer en coach van de selectie van SVO korfbal.