SVO 1 tegen Korfrakkers 1 in de beker

Gisteren heeft SVO 1 de eerste bekerronde gewonnen! Met 13-4 waren zij veel sterker dan Noviomagum.
De tweede speelronde is inmiddels bekend en SVO treedt a.s. donderdag aan tegen de Nederlandse top: Korfrakkers 1!!! Onze toppers kunnen alle steun goed gebruiken, dus kom de meiden aanmoedigen op 19 september om 20.00 uur op onze Kempkes!

Vrijwilligers- en sponsordag

Zet deze datum vast in je agenda en kom naar deze gezellige dag op de Kempkes. 29 september is vrijwilligers- en sponsordag SVO Korfbal en SVO Voetbal. Vrijwilligers en sponsors ontvangen nog een uitnodiging.

1 september: Kick Off

1 september is Kick Off-dag! We trappen samen het seizoen af met een ontbijt, allerlei activiteiten en wedstrijden.

Nieuwe hoofdtrainer & coach

Met ingang van het huidige seizoen 2019-2020 is Rinus Ugen aangesteld als hoofdtrainer en coach van de selectie van SVO korfbal.