Trainer Rinus Ugen stopt

Rinus Ugen heeft het bestuur van SVO korfbal laten weten zijn activiteiten als trainer/coach vanwege de lange reisafstand te willen stoppen. Wij betreuren het vroegtijdig vertrek van Rinus maar respecteren zijn keuze hierin. Namens alle speelsters, bestuursleden en overige betrokkenen bedanken we hem voor zijn inzet en enthousiasme, en wensen hem een sportieve toekomst toe!

SVO zoekt midweek speelsters!

Zin om midweek competitie te spelen? Dan zoeken we jou voor ons nieuwe midweek team in seizoen 2020!

SVO korfbal 60 jaar - Save the date!

In mei 2020 bestaat onze mooie vereniging SVO korfbal 60 jaar! Dat gaan we vieren op zaterdag 6 en zondag 7 juni.

SVO korfbal volop in het nieuws!

De afgelopen week was er in regionale kranten veel te lezen over onze mooie club.

SVO 1 tegen Korfrakkers 1 in de beker

Gisteren heeft SVO 1 de eerste bekerronde gewonnen! Met 13-4 waren zij veel sterker dan Noviomagum.
De tweede speelronde is inmiddels bekend en SVO treedt a.s. donderdag aan tegen de Nederlandse top: Korfrakkers 1!!! Onze toppers kunnen alle steun goed gebruiken, dus kom de meiden aanmoedigen op 19 september om 20.00 uur op onze Kempkes!

Vrijwilligers- en sponsordag

Zet deze datum vast in je agenda en kom naar deze gezellige dag op de Kempkes. 29 september is vrijwilligers- en sponsordag SVO Korfbal en SVO Voetbal. Vrijwilligers en sponsors ontvangen nog een uitnodiging.

1 september: Kick Off

1 september is Kick Off-dag! We trappen samen het seizoen af met een ontbijt, allerlei activiteiten en wedstrijden.

Nieuwe hoofdtrainer & coach

Met ingang van het huidige seizoen 2019-2020 is Rinus Ugen aangesteld als hoofdtrainer en coach van de selectie van SVO korfbal.