Lindsey Peters nieuwe voorzitter SVO korfbal

Aan het eind van het jaar heeft SVO korfbal nog meer mooi nieuws te melden; we hebben in Lindsey Peters een fijne voorzitter voor onze club gevonden.

Lindsey stelt zich graag even voor:

''Zoals voor menig meisje uit Ooij het sporten bij SVO Korfbal begon, was dit ook bij mij het geval. Gezellig met je dorpsgenoten wekelijks trainen en op zaterdag een wedstrijd. Gaan voor de winst, maar ook voor het plezier onder elkaar.

Hoewel ik de sport al lang niet meer beoefen, draag ik korfbal een warm hart toe en in het bijzonder SVO. Ik ben dan ook vereerd jullie te mogen vertellen dat ik vanaf heden voorzitter van SVO korfbal ben. Gemotiveerd door de doelen, waarden en mogelijkheden van de vereniging, hoop ik op deze manier ook iets te kunnen betekenen voor het dorp waarin ik geboren ben.

We maken een enorme groei in leden door. Dat biedt kansen, mogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met het bestuur en jullie, leden en betrokkenen, SVO Korfbal naar een hoger niveau te tillen. Dat kunnen en willen we alleen samen doen. Want alleen ben je sneller, maar samen kom je verder.

Hartelijke groet,
Lindsey Peters’'

SVO Korfbal Ooij

Rietlanden 3
6576 EA Ooij
T: 024 663 15 64
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier SVO

 

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Sporthallen

Millingen "De Duffelt"
Gengske 10
6566 WB Millingen

Groesbeek "Heuvelland"
Ambachtsweg 8
6562 AV Groesbeek

© 2019 | SVO Korfbal Ooij