SVO 1 Zaalkampioen

Afgelopen zondag heeft SVO korfbal het kampioenschap van het eerste team mogen vieren. Bekijk onze socials voor alle filmpjes en foto's. 

Afgelopen zondag heeft SVO korfbal het kampioenschap van het eerste team mogen vieren. De dames van SVO 1 wisten de wedstrijd te winnen met een resultaat van 26-3 (!). Niet geheel onverwacht, want de ploeg heeft dit zaalseizoen iedere wedstrijd met dubbele cijfers gewonnen. Om het kampioenschap te vieren, werd er na afloop op sportpark de Kempkes het kampioensfeest gevierd met alle supporters. Met veel dank aan de sponsoren, vrijwillers en Stichting de Kempkes om deze geslaagde dag mogelijk te maken.
De trainers (Otto Hubregtse & Chantal van de Groes)zijn blij met de prestaties en ontwikkeling van het team. “Wij zijn nu een half jaar bezig en als je ziet hoe grote stappen er al in zo'n korte tijd gezet zijn, kunnen we alleen maar trots zijn en kijken we uit naar de prestaties die nog volgen. Wel is er nog een lange weg te gaan om zowel op het veld als in de zaal een stabiele hoofdklasse team te worden”
Ook het bestuur van Svo Korfbal is trots op de prestatie die de dames van SVO 1 hebben weten neer te zetten.

SVO Korfbal Ooij

Rietlanden 3
6576 EA Ooij
T: 024 663 15 64
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier SVO

 

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Sporthallen

Millingen "De Duffelt"
Gengske 10
6566 WB Millingen

Groesbeek "Heuvelland"
Ambachtsweg 8
6562 AV Groesbeek

© 2019 | SVO Korfbal Ooij