Corona Update 25 maart

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen heeft het KNKV de veldcompetitie afgelast.

Helaas heeft de KNKV op basis van de aangescherpte maatregelen in de Corona-crisis besloten dat het 2e helft van de veldcompetitie niet gespeeld zal worden en is daarmee komen te vervallen. Op avies van de KNKV is ons sportcomplex tot 1 juni a.s. gesloten en zullen we tot die tijd ook niet trainen. Mocht er tot die tijd iets veranderen, brengen we onze leden uiteraard meteen weer op de hoogte.

Helaas heeft de huidige situatie ons ook genoodzaakt om het jubileumfeest ter ere van ons a.s. 60-jarig jubileum te verzetten. Naar verwachting zullen activieiten in die periode gefaseerd opgestart worden, en de huidige situatie maakt het voor de organisatie erg lastig om dit mooie weekend goed voor te bereiden. We hebben nu nog niet duidelijk wanneer we het jubileumweekend wel laten plaatsvinden, maar dat feest gaat er komen. We houden jullie op de hoogte!

Wij vinden het superjammer dat het actieve seizoen hiermee zo plots is geeindigd. Pobeer tussentijds te sporten en doe mee aan onze challenges! Hou hiervoor onze facebook in de gaten.

 

SVO Korfbal Ooij

Rietlanden 3
6576 EA Ooij
T: 024 663 15 64
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier SVO

 

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Sporthallen

Millingen "De Duffelt"
Gengske 10
6566 WB Millingen

Groesbeek "Heuvelland"
Ambachtsweg 8
6562 AV Groesbeek

© 2019 | SVO Korfbal Ooij