Nieuws m.b.t. Corona

Er zijn 2 seniorenleden van SVO korfbal die een Corona-besmetting hebben opgelopen (28 mei 2020).

In verband hiermee hebben wij contact gehad met de GGD over ons beleid en maatregelen. Zij geeft, op basis van contactonderzoek, aan dat het om individuele gevallen gaat waarbij besmetting zeer waarschijnlijk buiten SVO heeft plaatsgevonden. Voor de betrokkenen zijn maatregelen ingezet, en de GGD ziet geen extra risico’s verbonden aan trainen bij SVO.

Dat betekent dat de trainingen dus gewoon door kunnen gaan. Het advies van de GGD is uiteraard om tijdens de trainingen de opgestelde protocollen en maatregelen goed te blijven volgen, zoals de looproutes, handen desinfecteren en 1,5 m afstand houden voor mensen boven de 12 jaar. De aanwezige corona-coordinatoren en trainers zullen hierop blijven toezien. Daarnaast geldt nog steeds voor alle leden; heb je verkoudheids- of griepklachten kom dan niet naar de training.

Verder willen wij benadrukken dat training niet verplicht is. Als je dit niet fijn of veilig vindt voor jezelf of je dochter, ben je altijd vrij om thuis te blijven.
We hopen hiermee voldoende duidelijkheid te hebben gegeven. Heb je toch nog vragen over ons Corona-beleid neem dan contact op met Christine Winkels of Marit Nissen.