Programma | Uitslagen | Standen | Nieuws

Vrijwilligers

De vereniging draait veelal op inzet van vrijwilligers, en dat vrijwilligerswerk kent vele vormen. Zonder vrijwilligers geen vereniging!

Ouderparticipatie

Een vereniging kan niet meer draaien op alleen vrijwilligers, daar is de tijd waarin we leven teveel voor veranderd. Om te zorgen dat onze vereniging goed georganiseerd blijft, wordt er van de leden en de ouders van jeugdleden een aantal zaken verwacht.

Bij de wedstrijden wordt een beroep op ouders van jeugdleden gedaan, zij participeren in een rijschema dat door de leiding wordt aangeleverd. Dit houdt in dat iedere ouder van een jeugdlid (in bezit van auto) ingedeeld wordt om op toerbeurt de meiden te rijden bij de uitwedstrijden. Hier kan onderling in worden geruild, waar later de leidster van op de hoogte wordt gebracht.

Verder zal er bij lidmaatschap contact met ouders worden opgenomen om te participeren in o.a. bardiensten, schoonmaak kleedkamers of andere vrijwilligerstaken. Er is ook de mogelijkheid om zich te voegen in een commissie of bestuur. Indien er door leden/ouders afgezien wordt van participatie, dan zal er een verhoging van de contributie worden voorgelegd (zie ouderparticipatie onder contributie).

SVO Korfbal Ooij

Rietlanden 3
6576 EA Ooij
T: 024 663 15 64
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier SVO

 

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Sporthallen

Millingen "De Duffelt"
Gengske 10
6566 WB Millingen

Groesbeek "Heuvelland"
Ambachtsweg 8
6562 AV Groesbeek

Programma

Uitslagen

Standen

Nieuws

© 2019 | SVO Korfbal Ooij