Oefenwedstrijden zondag 5 sept

SVO 1 - Jes/Klick 1
Vandaag speelde SVO 1 om 12:00 uur tegen Jes/Klick 1. Helaas wilden de ballen bij SVO niet erin gaan en kon Jes/Klick 1 flink uitlopen voor de rust tot een score van 1-6. Na de rust wist SVO de wedstrijd niet om te draaien en eindigde de wedstrijd in een stand van 4–11.
Donderdagavond om 20:30 speelt SVO de laatste oefenwedstrijd in Groesbeek tegen de Horst.

SVO 2 - Jes/Klick 2
Zondagmiddag stond voor SVO 2 de laatste oefenwedstrijd op het programma, ditmaal tegen JES/Klick 2. Na een stroeve eerste helft ging SVO 2 met een achterstand de rust in. Na een goede peptalk, wist SVO 2 het ene doelpunt na het andere te scoren. Uiteindelijk verliet SVO 2 het veld met een score van 9-5. Vanaf volgende week start de competitie weer, we hopen u graag weer te zien op het sportpark van SVO.